GOKI évszakok 4-rétegű kirakó – Ismerjük meg a változó évszakokat!

4.390 Ft

Kinek ajánljuk?
A GOKI 4-rétegű évszakok kirakója ideális választás, ha a gyermeked szereti az évszakokhoz kapcsolódó játékokat. Ezzel a játékkal saját maga fedezheti fel a négy évszak változásait.

Mit kínál?
A GOKI 4-rétegű évszakok kirakója 4 rétegből áll, és mindegyik réteg egy-egy évszakot mutat be. A gyermeked pedig, ahogyan az egyes rétegeket, úgy figyelheti meg, hogy miként változik meg a kép az évszakok során. A játék során tehát megfigyelheti az évszakok jellegzetességeit és különbségeit.

Miért jó választás?
Ez a játék nemcsak nagyon szórakoztató, hanem tanulságos is. A gyermeked játékosan figyelheti meg, hogy hogyan változik meg a környezetünk a különböző évszakok alatt. Emellett pedig ösztönzi a kíváncsiságát és érdeklődését a természet, a környezet iránt.

Mit fejleszt?
A játék egyértelműen pozitív hatással van a finommotorikájára, logikai képességeire, megfigyelőképességére, koncentrációjára és türelmére is. Emellett pedig a beszédkészséget is támogatja, hiszen az évszakokról rengeteget tudsz neki mesélni, és ezáltal bővül a szókincse és praktikus ismereteket is szerez.

Készleten

Cikkszám: K9141 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A doboz tartalma: 4 kép, egyenként 10-10 darab puzzle darabbal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GOKI évszakok 4-rétegű kirakó – Ismerjük meg a változó évszakokat!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük