ALKOTÓSAROK/KEZDŐCSOMAGOK

Komplett megoldások korosztály szerint

Igazából mi mindent előkészítettünk, Nektek csak használnotok kell.💖

NAGY KEZDŐCSOMAGOK

Nem akarod 8 helyről beszerezni a különböző alapanyagokat, eszközöket az otthoni alkotáshoz?

Szeretnél egy teljeskörű, professzionális megoldást?

Megtaláltad.😉

✅A NAGY kezdőcsomagjainkat többek között közel 1000 kézműves, finommotorika, és érzékelésközpontú baba-mama és ovis foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött állítottuk össze. Valamint az elmúlt több mint 3 évben az élmény- és alkotósklubunkban (ONLINE MaszatKlub) több 100 hasonló csomagot rendeltek tőlünk hozzád hasonló anyák.

✅Ezért amiket ezekben a csomagokban találsz, azok sok-sok gyermekkézben bizonyítottak már, ezért garantáltan a gyermeked korosztályához igazodnak.

✅Ha még nincs otthon ilyen kezdőszettetek, akkor mi mindenképp azt javasoljuk, hogy első körben egy ilyen „all in one” csomagra ruházz be.

✅Egyszerűen így jársz a legjobban. Mert ezzel hosszútávon minden olyan eszköz és alapanyag a birtokotokban lesz, ami az otthoni alkotáshoz szükséges, ráadásul mi ezt INGYEN szállítjuk ki nektek házhoz! Igen, ebben az árban már a postakölltség is benne van!

❗Ha ugyanezt össze szeretnéd Te magad állítani, akkor a sok-sok beleölt óra és utánajárás és rendelés mellett még jó pár komoly postaköltséggel is számolhatnál. Sőt, a nyomatozót és az ecseteket másnál nem is tudod megvásárolni, mert mi is külföldről hozzuk be Nektek.👌

PINGA-PINGÁLÓ FESTÉKCSOMAGOK

GYIRMI-GYURMI GYURMACSOMAGOK

NATURA – 100% TERMÉSZETES ALKOTÓKÉSZLET /hamarosan/