PINGA-PINGÁLÓ – Djeco alapszínek festékcsomag

7.890 Ft

Ez egy olyan festékcsomag, amelyben biztosan nem fogtok csalódni. Találtok benne egy 6 db-os, egyenként 75 ml-es lemosható, élénk színű DJECO alapszínű ujjfestéket.  És ezek a festékek tényleg gyönyörűek, nem csak a marketingjük. 🙂 Emellett könnyedén adagolható és bababarát. Ezért tökéletes első és sokadik festéknek is, hiszen megfelelő állagú, jól fedő és szépen pigmentált és nem folyik. A csomag része még 3 db kézbarát szivacsecset is  a pamacsolós mozdulatokhoz. 🙂 A mi ajándékunk egy nyomtatott nyuszis óriásszínező! A képen hóember van, de természetes már nem azt adunk.  🙂

Opcionálisan választhatsz hozzá egy igazán kézreálló, marokra fogható vastag, 3 db-os ecsetkészletet, gumis nyéllel és természetes szőrrel. Ez az ecsetkészlet gyermeked óvodás koráig elkísérhet Benneteket a strapabíró kialakításnak és az eltérő vastagságú ecseteknek köszönhetően.

Leírás

A csomag tartalma:

6 db-os Djeco alapszínek ujjfesték készlet
3 db gyerekkézbe való szivacsecset
AJÁNDÉK nyomtatott nyuszis óriásszínező

Opcionálisan választhatsz hozzá egy igazán kézreálló, marokra fogható vastag, 3 db-os ecsetkészletet, gumis nyéllel és természetes szőrrel. Ez az ecsetkészlet gyermeked óvódás koráig elkísérhet Benneteket a strapabíró kialakításnak és az eltérő vastagságú ecseteknek köszönhetően.

 

További információk

Szeretnéd mellé?

Nyomatozóval kérem, Nem kérem a nyomatozót

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PINGA-PINGÁLÓ – Djeco alapszínek festékcsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük