A mi történetünk

A mi történetünk 2016 júniusában egy kósza FB-kommenttel kezdődött. Szinte fel se ocsúdtunk, és már össze is költöztünk. Ez az összeköltözés azóta is tart, megszentesítve egy esküvővel, és egy csodálatos kislánnyal. No meg egy MaszatVilággal, egy ONLINE MaszatKlubbal és most a MaszatBolttal.🙂

Miután egymásra találtunk, hamar kiderült, hogy nemcsak a magánéletben rezgünk össze. Zsófi óvónő volt, én marketing szakember. Zsófit bántotta, hogy az állami oviban nem engedik kiteljesedni a szűk keretek, ezért 2016 őszén összetettük amink van, és megalapítottuk a MaszatVilágot.  Egy olyan kreatív, kézműves foglalkozássorozatot, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezettük be a babákat és mamákat, mini ovisokat és az óvodás korosztályt is a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába 4 éven keresztül. Volt, hogy hetente 12 csoportban. Imádtuk ezt csinálni, mert senkinek nem kellett megfelelni, a gyermekek szemei és az anyák elismerései pedig mutatták, hogy jó irányban indultunk el.

Minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nagyon szerettek minket! Összesen közel 1000 foglalkozást tartottunk, nem beszélve a tematikus alkalmakról. (Halloween-party, Szüret-party, stb…). Több mint 4 évig tartottunk baba-mama foglalkozásokat, táborokat az 1-6 éves korosztály számára.

 

2019

Ám azt kezdtük el érezni, hogy sokkal kevesebb kisgyermekes családnak tudunk segíteni a módszerünkkel, mint amennyinek mi szeretnénk! A foglalkozásoknak földrajzi és számbeli korlátai vannak, ezért elkezdtünk ötletelni, hogy mi lenne, ha ONLINE hoznánk létre egy olyan kisgyermekes családokat, anyákat támogató univerzumot, amely nem 1-1 óra erejéig, hanem folyamatosan támogatja őket.

És nem titok, hogy mi magunk is arra vágytunk, hogy olyan családi életünk legyen, olyan körülmények közé érkezzen majd meg a gyermekünk, ahol nem kell napi 12 órát dolgoznunk azért, hogy egyáltalán megéljünk valahogy. 

Így született meg az ONLINE MaszatKlub ötlete, amelyet fél éves előkészítés előzött meg! Ez idő alatt egy olyan anya-gyermek klubot építettünk fel, amihez érdemes anyaként kapcsolódni. Amiben szinte minden van, amire a kisgyermekes mindennapokban szükséged lehet. Egy olyan kis békés szigetet hoztunk létre, ahol örömmel töltesz el időt. Egy olyan közösséget építünk és táplálunk folyamatosan, amely tele van örömmel, jószándékkal és segítőkészséggel. Nincs irigykedés, lehúzás, hanem őszintén örülünk egymás sikereinek, és támogatjuk is egymást.

Ehhez pedig egy olyan online platform kapcsolódik, ahol kis túlzással mindent megtalálsz, hogy felkészültebb és ezáltal még magabiztosabb legyél anyaként. Ami viszont nem túlzás: Minden információ elérhető a számodra, hogy gyermeked tényleg kizárólag a korához megfelelő és abszolút biztonságos eszközöket és alapanyagokat használhasson. De ez csak néhány az előnyök közül.

A többit az ONLINE MaszatKlub hivatalos információs oldalán olvashatod el, miután a gombra kattintottál.

Ám 2021-ben a COVID-dal megérkezett az egyik legnehezebb időszak az életünkben. Majdnem tönkrementünk, és akkor döbbentünk rá, hogy a mi küldetésünk annyira hiánypótló, hogy egyszerűen meg kell védenünk! Akkor döntöttük el, hogy 2022-ben az ONLINE MaszatKlub mellett elindítjuk a MaszatBoltot.

2023

Mi szívünk szerint mindenkinek receptre írnánk fel a klubot. De azoknak is lehetőséget szeretnénk adni, akik nem szeretnék, vagy nem tudják magukat hónapról-hónapra elkötelezni, de szívesen vásárolnának alkalmanként olyan termékeket, amelyekkel jobbá, izgalmasabbá válhatnak az otthon töltött órák. 

Az évek során annyi tapasztalatot gyűjtöttünk az 0-6 éves korosztály igényeivel kapcsolatban, hogy úgy éreztük itt az ideje annak, hogy mi magunk kezdjünk el termékeket készíteni nekik. Azért is tartjuk ezt nagyon fontosnak, mert azt látjuk, hogy nagyon sokan nem tudják szakmai tapasztalattal megtámasztani az általuk forgalmazott termékeket. Nálunk sok-sok év tapasztalata, a termékek kitalálása és kivitelezése is egy kézben, nálunk van.Mit találsz a MaszatBoltban? Folyamatosan bővíteni fogjuk a kínálatot, de már most sok mindent találsz benne. 🙂 

Nekünk ez az életünk, nagyon szeretünk mindent amit a gyermekes anyákat támogató vállalkozásunk révén a világban létrehozunk. Mindig is arra vágytuk, hogy valami igazán jóval szolgáljuk ezt a világot. Soha semmin nem dolgoztunk olyan motivációval és örömmel, mint az elmúlt 7 évben. Mert éreztük és a mai napig is érezzük, hogy valami elképesztő jó dolgot teremtettünk. És ez fantasztikus érzés!