FINOMMOTORIKÁT, ÉRZÉKELÉST, KÉZÜGYESSÉGET FEJLESZTŐ JÁTÉKOK KOROSZTÁLY SZERINT

Ezen az oldalon korosztályra bontva olyan játékokat találsz, amelyek a finommotorikát, érzékelést, kézügyességet fejlesztik. Nálunk nem találsz több száz Djeco játékot, mert olyan webáruház már sok van.😉

Nálunk korosztályra bontva azokat találod meg, amelyek a mi többéves tapasztalatunk alapján bizonyítottan támogatják a fent sorolt készségeket.

Azért nem álltunk be a sorba, mert mi nem azt szeretnénk, hogy Te 3 sor leírás alapján megvásárolj  5-6 játékot. Sőt! Ha javasolhatunk valamit, akkor inkább vegyél egyel kevesebbet, mint amennyit terveztél, és tegyél mellé egyet az alkotós kezdőcsomagjainkból.

Így pedig egyensúlyba kerülnek a dolgok. Lesz otthon minden, amivel alkothattok, de ha játszani támad kedvetek, akkor elővehetitek a játékot.🤗

Nem vagyunk híve a halmozásnak, és lehet furcsán hat ez egy webáruháztól, de nekünk nem célunk rád sózni mindent.

Olyannyira nem, hogy nálunk sok játékhoz egy rövid bemutató videó is tartozik, ahol többet között azt is elmondjuk, hogy az adott játék mire jó, mit fejleszt. Hogy te tudatos döntést hozhass, és tényleg azok a játékok landoljanak a kosaradban végül, amelyek hozzátesznek a  mindennapjaitokhoz!💖

Nálunk tehát nem mennyiséget, hanem Téged segítő minőséget találsz!

Játékok KICSIKNEK (1-3 év)

Játékok NAGYOKNAK (4-7 év)

A DJECÓ-ról

A Djeco története az 1950-es években kezdődött Párizsban, amikor a Djeco családban Véronique Michel-Dales létrehozta kicsi cégét. Fejlesztő játékokat tervezett, amelyek hamarosan elnyerték a játékoknak járó Oscar-díjat is.

A cég nevét a gekkóról kapta, mert a babona szerint a gekkó a házban szerencsét hoz. Veronique vállalkozását fia, Frededrick 1989-ben újjáélesztette és rengeteg új és szokatlan fejlesztőjátékot tervezett, többek között fa- és kartonkirakókatkártya- és táblás játékokatkézműves készleteket, azóta pedig nincs megállás. 

Egyedi tervezésű, csodálatos játékokkal, igazi művészi készletekkel találkozhatunk a Djeco termékei között, melyek legfőbb ismérvei a következők:

  • dekoratív elemek
  • szórakoztató, bájos minták

Ezek mind-mind segítenek a gyerekeknek saját meseviláguk megalkotásában. 
Fűzős játékok, építőkockák, de lakberendezési designtermékek is vannak az Anyaparadicsom kínálatában a Djecotól, hiszen a Djeconál nemcsak a fejlesztés, hanem a design is szerepet játszik.

Több, neves múzeum is árulja a termékeiket, mint például a Louvre Párizsban, a Prado Spanyolországban vagy a Tate Londonban.  Ez mindenképp azt mutatja, hogy a Djeco termékei minden szempontból jó hatással vannak a gyermekekre, és hatalmas értéket képviselnek.