MINIK kezdő eszköz- és alkotóscsomagja

34.890 Ft

Ha nem szeretsz csalódni, lyukra futni, és az a célod, hogy a gyermeked a korának megfelelő, minőségi, gyerekbarát eszközökkel, alapanyagokkal alkosson, akkor megtaláltad a kezdőcsomagját!

FONTOS: Mostantól 3 db-os, komplett ecsetszettel (piros, sárga, zöld) adjuk ezt a csomagot! 🙂 A videóban csak egy ecsetet látsz, ez ne tévesszen meg.

A sárga és a zöld abban térnek el, hogy kicsit vékonyabbak, így később is szuperek lesznek. De ha több gyermek van, bátran adhatod például a sárgát is a kezébe, mert mind sokkal vastagabb, jobb mint bármi más a piacon.

Több hónapos használatra terveztük ezt a csomagot az 1-2 éves gyermeked számára. Nem 1-2 nap alatt fogjátok felhasználni ezt a sok mindent. A jellegzetessége, hogy a gyermekeddel együtt nő, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy először a pillegyurmát, vagy az ecsetkész festéket fogjátok kipróbálni, és csak később lesz kedve a marokra fogható nyomdákhoz. De az is lehet, hogy nálatok pont fordítva lesz. A csomagban lévő kizárólag minőségi, gyermekbarát termékek a legkisebbek életkorához alkalmazkodik. Az összes kimosható a ruhából, és akkor se történik baj, ha esetleg megkóstolná. Minden mást a videóban elmondunk Neked. 🙂

Ezt a csomagot így kb 6-8 különböző helyről tudnád beszerezni sok-sok utánajárással, postaköltséggel, futárvárással, kicsomagolással, ami mind idő,  idő,  idő!

Ehelyett nálunk INGYENES szállítással megkaphatod egyben!

Készleten

Cikkszám: DJ-MINI-KCS Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A csomag tartalma:

6 db-os Djeco ujjfesték készlet
4 db-os Djeco pillegyurma készlet
8 db-os Crayola tömzsi viaszkréta
3 db ecset (piros, sárga, zöld)
3 db-os szivacsecset készlet
2 db-os nyomatozó készlet
1 csomag Djeco matrica
4 db-os Djeco marokra fogható nyomdakészlet
6 db-os Carioca jumbo filckészlet

Ajánlott korosztály: 1-2 éves gyermekek

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MINIK kezdő eszköz- és alkotóscsomagja” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük