Eszközcsomag: marokra fogható, kézbarát, mókás pipetta, buborékolló és szilikonos sodrófa

5.980 Ft

Egy olyan eszközcsomagot nézel épp, amely rendkívül sokszínűen támogatja az otthoni és kinti élményszerzést, kreatív tevékenységeket.

BUBORÉKOLLÓ: A Learning Resources a finommotorika eszközök felső pocán található, ha be kéne őket sorolni valahová.

Nagyon sok finommotorika fejlesztő eszközeik vannak (pl.: Jumbo csipesz, krokodil csipesz, háromujjas csipesz), de a buborékolló az közülük, amelyek szerintünk egy kisgyermekes család kreatív eszköztárából sem hiányozhat. Pont olyan mint egy olló, csak sokkal izgalmasabb!

Emiatt kiválóan lehet az ollóhasználat előtt forgatni, hiszen azzal, hogy a gyermeked felcsippenthet vele például egy pom-pont, kavicsot, bármit, sokkal motiváltabb lesz a használatában.  Az olló merítő részén található lyukakonpedig megfigyelhetik, hogy a folyékony dolgok miként szöknek ki rajta keresztül.

A kézre álló olló elősegíti a biztos ollófogás kialakulását és az ollóhasználat gyakorlását. Ezek a színes eszközök lehetővé teszik a finommotorika és a szem-kéz koordináció korai fejlesztését.

MÓKÁS PIPETTA: Szintén a Learning Resources-től érkezik a Twisty Droppers cseppentő, amellyel egyedülálló módon fejlesztheted gyermeked finommotorikáját, miközben ő remekül szórakozik.

Remek játéklehetőség akár a szobában, akár fürdés közben, vagy bármilyen vizes játéknál. Igazi kísérletező játék! 🙂

SZILIKON SODRÓFA: Az első években a szilikon sodrófa nem hiányozhat az eszköztárból. Fontos, hogy ne fát válassz, mert a gyurma állandóan rátapad és az megölné a bulit. Ebbe a csomagba egy tökéletes, gyermeked kezébe pont passzoló szilikon sodrófát tettünk a kreatív tevékenységeitekhez.

Készleten

Cikkszám: ESZKCSOMAG-FINOM Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A csomag tartalma:

  • 1 db buborékolló -15 cm
  • 1 db mókás pipetta – 15 cm
  • 1 db szilikon sodrófa 22 cm teljes hossz

A termékek szín szempontjából véletlenszerűen kerülnek a csomagba!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eszközcsomag: marokra fogható, kézbarát, mókás pipetta, buborékolló és szilikonos sodrófa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük