MaszatKlub Vadonvadász-játékcsomag (ONLINE VERZIÓ – LETÖLTHETŐ KÁRTYÁKKAL)

7.890 Ft

A  „VADON” világába kalauzolunk el Benneteket, ennek a realisztikus grafikákkal ellátott játékcsomagnak a segítségével.

Az erdőben található élőlényeket, természeti jelenségeket MÁR A LEGKISEBB, MÉG CSAK beszélni sem tudó gyermekek is nagy lelkesedéssel és nyitottsággal figyelik. így ezzel a csomaggal az volt a célunk, hogy tudatosan is megismerkedhessetek az erdőben élő NÖVÉNYEKKEL, ÁLLATOKKAL, TERMÉSZETI JELENSÉGEKKEL, illetve azok tulajdonságaival.

A játékcsomag tartalma:

1.Vadonvadász lap – A4-es lap

  • Keressétek, majd figyeljétek meg a lapon szereplő állatokat, növényeket, természeti jelenségeket. Amit megtaláltatok, azt be is pipálhatjátok!


2.Vadonvadász számlálókártyák – 9 kártya

  • Élményszerű számláláshoz, az erdőben található állatokkal, növényekkel és természeti jelenségekkel. Hiszen ki mondta, hogy számlálni csak meghatározott dolgokkal lehet? Nyomás ki a szabadba és lessétek meg a vízcseppeket, hangyákat, virágokat! A kártyák jobb alsó sarkába pedig megpróbálhattok számokat kanyarítani vagy pontképekkel kirakni a megfelelő mennyiségeket.


3. Színvadász lap – 9 kártya

  • Ugye milyen színpompás egy erdő? Tegyétek még izgalmasabbá a felfedezéseket ezzel a lappal. A feladat nagyon egyszerű: megtalált kincseiteket rendezzétek színek szerint erre a színvadász lapra!


4. Vadonvadász körpárkereső – 12 körkártya

  • Párokra találni nem csak 1-1 motívumot tartalmazó kártyákkal lehet, hanem ilyen izgalmas, körpárkereső segítségével is. Abban biztos lehetsz, hogy az egymás mellé helyezett 2 db körkártya mindegyikén azonos motívumokra bukkanhattok majd.

5. Vadonvadász kincskereső

  • Ragasszátok rá egy jégkocka- vagy tojástartóra, és kezdődhet is a kincsek gyűjtögetése! 🙂

Nem tudod, hogy pontosan miként használd ezeket a játékokat? Semmi gond! Ezért készítettünk Neked egy videót, amelyben mindegyik játékot bemutatjuk, és megmutatjuk, hogy mennyi mindenre használhatjátok korosztálytól függően! Ezzel biztosítva, hogy valóban kihasználjátok a kártyákban, játékokban rejlő lehetőségeket. Ezt a videót is azonnal megkapod a rendelés után.

Pontosan látjuk, hogy mások 1-1 letölthető kártyacsomagért kérnek el közel ennyit. Nálunk nem kártya-, hanem több játékból álló játékcsomagot kapsz ennyiért! 🙂

Te a nyomdai verziót szeretnéd inkább? Akkor kattints ide: Nyomdában készült Vadonvadász-játékcsomag

Cikkszám: O-MK-VADONVADASZ Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Vadonvadász játékcsomagunkat minden kis- vagy kicsit nagyobb felfedezőnek bátran ajánljuk! 🙂

Ez a termék a nyomtatott Vadonvadász játékcsomagunk online verziója, amit itt találsz. Csak beteszed a kosárba, kifizeted és már nyomtathatod is ki a gyermeke(i)dnek. 🙂

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MaszatKlub Vadonvadász-játékcsomag (ONLINE VERZIÓ – LETÖLTHETŐ KÁRTYÁKKAL)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük