DJECO párosító puzzle – Kié a tojás?

3.360 Ft

„Kinek ajánljuk?
A Djeco Kié a tojás? kirakójátékot 2 éves kortól ajánljuk. Ha egy olyan fejlesztő játékot keresel, amely nem csak szórakoztató, hanem megfigyelésre és közös beszélgetésre is sarkall Titeket, akkor ez a Ti játékotok!
Mit kínál?
Ez a játék lehetőséget teremt a gyermekednek arra, hogy . 24 darab, kemény kartonból készült, kézbarát, azaz jó nagyméretű kirakórészt tartalmaz, amelyek 8 hétköznapi cselekvést ábrázolnak. A játék középpontjában mindig egy adott cselekvés áll, amelyhez a többi darabot kell aztán megtalálni. A Djeco My Daily Life kirakójáték színes, részletes és könnyen összeilleszthető kirakója hosszú ideig leköti gyermekedet. Emellett pedig az anyanyelvi készségeket is szinte észrevétlenül fejleszti, hiszen a kis cselekvések megfigyelése gondolatokat ébreszt a gyermekben, amelyeket biztosan ki is szeretne majd fejezni.

Miért jó választás?
A Montessori elveknek megfelelően a gyermeked önállóan ellenőrizheti magát, mert a játék kialakítása miatt, csak az összepasszoló darabok illeszkednek egymáshoz. Ezáltal magabiztosabbá válik a játék során. A Djeco My Daily Life kirakójáték összeköti a szórakozást és a praktikus ismeretek megszerzését. Hiszen könnyen és érthető módon segít megérteni az idő és az ok-okozati összefüggéseket, miközben a mindennapi élet izgalmas pillanatait fedezitek fel együtt a gyermekeddel.

Mit fejleszt?
Ez a játék nemcsak a szem-kéz koordinációt fejleszti, hanem türelmet, kitartást, megfigyelőkészséget, gondolkodást és koncentrációt is. Emellett hozzájárul a szókincs fejlődéséhez és a verbális készségek fejlesztéséhez.”

Elfogyott

Cikkszám: DJ8193 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A doboz tartalma:

  • 6 db kép kirakó (12 db párosító puzzle)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DJECO párosító puzzle – Kié a tojás?” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük