Djeco Chez Moo

8.260 Ft

Kinek ajánljuk?

A Djeco Chez Moo-t 3 éves kortól ajánljuk. Ha egy olyan farmos játékot keresel, amely nem csak szórakoztató, hanem hosszútávú izgalmakat rejt, gyermeked kiélheti képzelőerejét, kreativitását, és közben észrevétlenül fejlődik általa , akkor ez a ti játékotok.

Mit kínál?
Egy mókás, több rétegű puzzle, formabeillesztő és szerepjátékhoz is használható kis állatok. Ez a gyönyörű fa puzzle három rétegből áll, ezért három különböző képet tud belőle kirakni a gyermeked, amelynek a végén egy istálló és benne lakó állatok élete elevenedik meg előtte.
Mindegyik kirakószint egy több darabból álló képet tartalmaz. Ahogyan a gyermeked a helyére illeszti a darabokat, úgy fedezheti fel az állatok életét az istállóban. Mivel 3 rétegű, ezért nemcsak összerakni, de szétszedni is szuper izgalmas, mert mindig tartogat valami új felfedeznivalót. Ezért ez nem az a játék, amit egyszer elővesztek és soha többé. A sokszínűsége révén újra és újra elő tudjátok venni, és ugyan olyan izgalmas marad.

Miért jó választás?
A Djeco Chez Moo-val játékosan élheti meg a gyermeked a képzelőerejét és a kibontakozó kreativitását. Sőt, akár szerepjátékra is használhatja.
A háromszintes képkirakó izgalmas és sokszínű élményt nyújt, és számos módon bevonható általa gyermeked a játékba.
Mit fejleszt?
Ez a játék a szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, forma-felismerését, a térbeli érzékelését, logikai és verbális készségeit is fejleszti. A színes és részletes képek pedig ösztönzik a figyelmét, segítik koncentrációját és kitartását.

Készleten

Cikkszám: DJ1482 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Tartalom: 12 részes fa puzzle, 3 szinten

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Chez Moo” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük