BÖLCSISEK kezdő eszköz- és alkotóscsomagja

36.590 Ft

Ha nem szeretsz csalódni, lyukra futni, és az a célod, hogy a gyermeked a korának megfelelő, minőségi, gyerekbarát eszközökkel, alapanyagokkal alkosson, akkor megtaláltad a kezdőcsomagját!

FONTOS: Mostantól 3 db-os, komplett ecsetszettel (piros, sárga, zöld) adjuk ezt a csomagot! 🙂 A videóban csak egy ecsetet látsz, ez ne tévesszen meg.

A sárga és a zöld abban térnek el, hogy kicsit vékonyabbak, így később is szuperek lesznek. De ha több gyermek van, bátran adhatod például a sárgát is a kezébe, mert mind sokkal vastagabb, jobb mint bármi más a piacon.

Több hónapos használatra terveztük ezt a csomagot a 2-3 éves gyermeked számára. Nem 1-2 nap alatt fogjátok felhasználni ezt a sok mindent. Sőt, ezt is javasoljuk Neked, hogy ne kapjon meg mindent azonnal a gyermeked, hanem fokozatosan bővítsd az eszköztárát. Több olyan termék is van benne, amely évekig elkísérnek Titeket. Ilyen például a Stabilo Woody „ceruza”. A csomagban lévő minőségi, gyermekbarát termékek a bölcsis korosztály igényeihez igazodik. Minden mást a videóban mondunk el/mutatunk be Neked. 🙂

Ezt a csomagot így kb 6-8 különböző helyről tudnád beszerezni sok-sok utánajárással, postaköltséggel, futárvárással, kicsomagolással, ami mind idő,  idő,  idő!

Ehelyett nálunk INGYENES szállítással megkaphatod egyben!😉

Elfogyott

Cikkszám: DJ-BOL-KCS Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Nézd meg a videót, és minden kérdésedre választ kapsz! 🙂

A csomag tartalma:
6 db-os Djeco ujjfesték készlet
4 db-os Djeco pillegyurma készlet
3 db ecset (piros, sárga, zöld)
3 db-os szivacsecset készlet
2 db-os nyomatozó készlet
1 csomag Djeco matrica
3 db-os Crayola ollószett
6 db-os Carioca jumbo filckészlet
6 db-os Stabilo Woody

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BÖLCSISEK kezdő eszköz- és alkotóscsomagja” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük