PINGA-PINGÁLÓ – Carioca alapszínek festékcsomag

3.790 Ft

Ez egy olyan festékcsomag, amelyben biztosan nem fogtok csalódni. Találtok benne 4 db, egyenként 50 ml-es lemosható, élénk színű Carioca alapszínű ujjfestéket.  És ezek a festékek tényleg gyönyörűek, nem csak a marketingjük. 🙂 Emellett könnyedén adagolható és bababarát. Ezért tökéletes első és sokadik festéknek is, hiszen megfelelő állagú, jól fedő és szépen pigmentált és nem folyik. A Carioca kiváló minőségéről híres nagynevű olasz márka.

A csomag része még 3 db kézbarát szivacsecset is  a pamacsolós mozdulatokhoz. 🙂 A mi ajándékunk pedig egy nyomtatott hóemberes óriásszínező!

Opcionálisan választhatsz hozzá egy igazán kézreálló, marokra fogható vastag, 3 db-os ecsetkészletet, gumis nyéllel és természetes szőrrel. Ez az ecsetkészlet gyermeked óvodás koráig elkísérhet Benneteket a strapabíró kialakításnak és az eltérő vastagságú ecseteknek köszönhetően.

Leírás

A csomag tartalma:

4 db-os Carioca alapszínek festékkészlet
3 db gyerekkézbe való szivacsecset
AJÁNDÉK nyomtatott hóemberes óriásszínező

Opcionálisan választhatsz hozzá egy igazán kézreálló, marokra fogható vastag, 3 db-os ecsetkészletet, gumis nyéllel és természetes szőrrel. Ez az ecsetkészlet gyermeked óvódás koráig elkísérhet Benneteket a strapabíró kialakításnak és az eltérő vastagságú ecseteknek köszönhetően.

 

További információk

Szeretnéd mellé?

Nyomatozóval kérem, Nem kérem a nyomatozót

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PINGA-PINGÁLÓ – Carioca alapszínek festékcsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük