Helyem a fészekben tudásanyag

10.890 Ft

E online tudásanyag gyakorlati tippjei nem csak 0-6 éves kor között lesznek hasznosak. Ugyanis, ha már 1-2 évesen elkezded bevonni gyereked a ház körüli teendőkbe a kamaszkor egy hatalmas konfliktusforrásától mentesíted magad. Nem utolsó sorban a közös házimunkázással egyre több időd szabadul fel és egyre kevesebbszer érzed majd azt a kínzó érzést, hogy nem tudsz eleget a gyermekeddel foglalkozni.

„Segítség, ti gyerekmunkára buzdítotok?”

Nem. 🙂 Segítünk megtalálni az egyensúlyt, amiben mindannyian jól érzitek majd magatokat, ha ház körüli teendőkről van szó. Mikor mi gyerekek voltunk, ezzel nem igazán foglalkoztak. Volt, akit túlterheltek, volt, aki 20 éves kora után fogott a kezébe először seprűt vagy porszívót. Mi megmutatjuk a hasznos és örömteli középutat.

Cikkszám: online-helyemafeszekben Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A házimunka is lehet játék? De még mennyire! Komolyan. És ehhez nem kell beszerezned az összes miniatűr felmosó szettet, elemes kis vasalót és komplett, reggeltől estig zenélő játékkonyhát! Egyszerűen elég, ha tudod, milyen életszakaszban, milyen feladatokkal bízhatod meg gyermeked, amit ő örömmel csinál és csillogó szemmel mutatja, ha kész.