Hangpárosító – Memo Sono

7.820 Ft

Kinek ajánljuk?

A Djeco Memo Solo-t 3 éves kor feletti gyermekednek ajánljuk. Amennyiben játékosan, élményszerűen szeretnéd fejleszteni hallásfigyelmét, akkor ez a játék nektek szól. Ráadásul akár 2-4 játékos is játszhat vele egyszerre.

Mit kínál? A Djeco Memo Solo egy hangpár-kereső játék, amely arra ösztönzi a gyermekedet, hogy megkülönböztesse és azonosítsa az egyes hangokat. A játék során megrázza a kockákat, és a cél az, hogy ráismerjen arra a kockára, amelynek a hangja egyezik. A cica, a zsiráf, a béka, a róka és a zebra is csilingelő hangot adnak ki, amely tovább fokozza a játékélményt.

Miért jó választás?
Mert kiváló eszköz a hangzó differenciálás gyakorlásához. Azonosítva és megkülönböztetve a különböző hangokat, a gyermeked hallásfigyelme fejlődik, miközben nagyon jól szórakozik.

Mit fejleszt?
Ahogyan írtuk, ez a játék a hallásfigyelmet fejleszti, amely a jó helyesírás és a tiszta beszéd elsajátításának az alapja. Emellett a játék egyszerű és mókás, így a gyermeked szívesen vesz részt benne, miközben hasznos készségei fejlődnek.

Készleten

Cikkszám: DJ8260 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

A doboz tartalma: 12 db hangblokk
1 db szövet tasak
1 db játéktábla.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hangpárosító – Memo Sono” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük