Haku Yoka makk alakú melegszínű krétacsomag

2.980 Ft

Kinek ajánljuk?
Mi alapvetően nem szeretjük a mindenféle, bonyolult formakrétákat, de ez a makk alakú kréta átment a „maszatpróbán”. Ugyanis ami a dizájnos kialakításnál sokkal fontosabb, hogy megfelelően tudnak ráfogni a 20 hó feletti gyermekek, hogy vidám alkotásokat készíthessenek a segítségével.
Amint gyermeked elhagyja a klasszikus marokra fogást és átvált a felülről való rámarkolásra, onnantól ez a Ti nagyszerű segítő krétátok!

Mit kínál?
Ez a krétacsomag mind megjelenésében, mind tulajdonságaival különleges és egyben alkalmas a legkisebb kezek alkotó tevékenységeihez is.
Hideg és meleg színváltozatban külön-külön kapható, amelynek segítségével gyermeked megtapasztalhatja a színekre jellemző, egyedi tulajdonságokat és a hideg-meleg színek halmazait.

Miért jó választás?
A kézbarát kréták segítségével gyermeked megtapasztalhatja az alkotás élményét, miközben izgalmas színekkel is ismerkedhet. Mindezt korának megfelelő mértékben. A kréták mérete kb. akkora, mint egy vadgesztenye, így mindenképp felügyelet mellett ajánljuk a használatát.
Mit fejleszt?
Cselekvésközpontúan támogatja gyermeked eszközfogását. Segíti a színek érzékelését, felismerését és megnevezését. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, finommotorikát és grafomotorikát.

Készleten

Cikkszám: K16930 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A doboz tartalma: 6 db különböző színű makk alakú kréta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Haku Yoka makk alakú melegszínű krétacsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük