GOKI kasztanyetta

1.290 Ft

Kinek ajánljuk?
A GOKI kasztanyettáját 1 éves kor felett (felügyelet mellett az apró részek miatt) minden zene és ritmus iránt érdeklődő gyermeknek ajánljuk. A kasztanyetta kiválóan alkalmas arra, hogy a gyermeked zenei képességei kibontakozzanak, miközben nagyon jól szórakozik.

Mit kínál?
Ez a játék egy hagyományos kasztanyetta, amely lehetővé teszi a gyermeked számára, hogy zenei ritmusokat és hangokat hozzon létre.

Miért jó választás?
A GOKI vidám, állatfigurás kasztanyettájára mindenképp szükséged van, ha egy olyan játékot keresel, amelynek bár van hangja, de nem szólal meg 26 különböző módon. Nem is gondolnád, hogy mekkora pozitív hatással van gyermeked idegrendszeri fejlődésére, hogy ez a hangszer csak az ő szándékától függően, éppen abban az időtartamban és mennyiségben szólal meg, ahogy ő azt irányítja. A kicsik hajlamosak megijedni az idegen hangoktól – kivéve, ha ők irányíthatják annak intenzitását.
Mit fejleszt?
A játék támogatja a ritmusérzéket, és segít a gyermekednek megtanulni hogyan hozzon létre zenét és ritmusokat. A kasztanyetta játék fejleszti a finommotorikáját és a kreativitást is. Ezen felül a zene és a ritmus pozitív hatással van gyermeked hangulatára, mentális fejlődésére is.

Készleten

Cikkszám: K001 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

  1. 1 db kasztanyetta véletlenszerű állatfigura

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GOKI kasztanyetta” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük