Djeco Numbers Puzzle Duo – Párosító Számpuzzle

3.360 Ft

Kinek ajánljuk?
Az a tapasztalatunk, hogy a gyermekek már jóval az iskola előtt érdeklődnek a számok világa iránt. A Djeco Numbers Puzzle Duo játékot 3 éves kortól ajánljuk, ha gyermekeddel el szeretnétek kicsit merülni a számképek és hozzájuk kapcsolódó mennyiségek világában, hogy megismerkedjetek a számlálás alapjaival.

Mit kínál?
Ebben a játékban a gyermeked könnyedén összekapcsolhatja az állatok képeit és mennyiségeit a megfelelő számképekkel, így tanulva játszva a számolást, szám-és pontképek összehasonlítását, mennyiség meghatározást és összehasonlítást. Egy fóka, vagy két medve, esetleg három oroszlán? A színes és vidám puzzle darabok élvezetessé varázsolják a számokkal való találkozást.

Miért jó választás?
Gyermeked szenzitív ablakát (amikor önmagától is érdeklődik a téma iránt) kihasználva, játékosan vezeti be őt a számképek és hozzájuk kapcsolódó mennyiségek világába, amelyet vizuálisan is megjelenít a szemük előtt. A Djeco Numbers Puzzle Duo játék egy szórakoztató és interaktív mód a számolás alapjainak elsajátításához. A puzzle-k párosítása és az állatok képei segítik a gyermekedet abban, hogy könnyen megérthesse a számokat és azok mögött rejlő jelentéseket.

Mit fejleszt?
Ez a játék amellett, hogy fejleszti a szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, és segít kialakítani a számosság fogalmát, a logikai és verbális készségeire, koncentrációjára is kiváló hatással van. A puzzle-k megfelelő méretűek, így a legkisebbek is könnyedén meg tudják fogni és összeilleszteni őket, így sikerélményekkel gazdagodva tanulhatnak a számokról.

Készleten

Cikkszám: DJ8151 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

A doboz tartalma: 10 db puzzle

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Numbers Puzzle Duo – Párosító Számpuzzle” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük