Djeco Filanature

7.750 Ft

Kinek ajánljuk?
A Djeco Filanature felfűzős játékot 2-6 éves kor közötti gyermeked számára kifejezetten ajánljuk. Ez a játék nemcsak a legkisebbeknek szól, a nagyobbak (6 éves korig) is megtalálják a kihívást benne. Ez lehet gyermeked első, igazán kézbarát fűzős játéka, ami a további fűzéshez kapcsolódó tevékenységnek, pl cipőkötés játékosan megágyazhat. Mit kínál?
Ez a gyönyörű felfűzhető játék színes fa virágokat, leveleket és erdei állatokat tartalmaz, hogy a gyermeked egy gyönyörű, természetközeli világba csöppenhessen.
Kiváló segédeszköz az első, szem-kéz koordináció fejlesztő, fűzős élményekhez:
A 16 kedves fafigura ideális méretű a kis kezek számára is. A játékhoz tartozó két fűzőzsinór lehetővé teszi a gyermeked számára, hogy tetszőleges vagy előre meghatározott sorrendben fűzze fel őket. És remek társ lehet később is:
Ezenkívül a Djeco Filanature lehetőséget teremt történetek eljátszására és szerepjátékhoz is, mivel a figurák mérete ideális erre a célra is.
Még iskola előtt álló gyermeked számára is bevetheted ezt a játékot, hiszen ha megkéred, hogy fűzzön Neked egy meghatározott figurákból álló nyakláncot, azzal egyszerre fejlődik hallási memóriája, a sorrendiség érzékelése és begyakorlása, valamint a kezessége is – ezekre a készségekre és képességekre pedig az iskolában is nagy szüksége lesz az írás-és olvasás elsajátításához.
Miért jó választás?
A Djeco Filanature játék egy olyan élményt nyújt, ahol a természet és a kreativitás összetalálkozik, és ahol a gyermeked szabadon felfedezheti a természet szépségét.
Miközben hosszú időre leköti magát a fűzéssel.
Nagyszerűen kihasználható játék – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Mit fejleszt?
Fejleszti gyermeked finommotorikáját, a szem-kéz koordinációs képességeit. Emellett a koncentrációja, türelme, kreativitása és a verbális készségei is fejlődnek a játék során. Megtapasztalhatja a sorrendiséget, praktikus ismereteket szerez a fűzéssel és játékosan alakulhat a kezessége is.

Készleten

Cikkszám: DJ6167 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A doboz tartalma: 16 fafigura és kettő fűzőzsinor

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Filanature” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük