DJECO Rapid Meteo

6.490 Ft

Kinek ajánljuk?
A Djeco Rapido Meteo 3 éves kortól felfele ajánljuk. Igazából minden olyan gyermeknek, aki szereti a verbális kihívásokat. Egy igazi társasjáték, amelybe gyermeked számos készsége bevonódhat.

Mit kínál?
A játék egy auditív, emlékezetet tréningező vidám társasjáték. során az egyik játékos megfogalmazza, hogy hogyan néz ki a feladatkártyán szereplő kistigris. Mit visel, milyen ruha van rajta, milyen évszak van, és a másik játékos pedig ennek megfelelően felöltözteti az öltöztethető tigrisfigurát. A feladatkártya szimbóluma alapján az évszakok megnevezése is lehetséges, így amíg az egyik játékosnak az önkifejező képessége fejlődik, szókincse bővül, addig a másik játékos figyel, majd gyorsan az elmondottak alapján cselekszik.

Miért jó választás?
A Djeco Rapido Meteo játék egy olyan eszköz, amely segíti a gyerekeket abban, hogy fejlesszék verbális készségeiket és együttműködési képességüket.

Mit fejleszt?
A játék fejleszti a gyermeked verbális emlékezetét, valamint támogatja az évszakok megismerését és a szókincse bővülését. Emellett játék közben a figyelme és koncentrációja, forma-felismerése is fejlődik, ahogyan a reakció ideje is.

Készleten

Cikkszám: DJ8527 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

A doboz tartalma: 3 db öltöztethethető tigrisfigura
2 szett 18 db-ból álló ruhanemű formára szabva
24 db feladatkártya
1 db játékszabály 10 nyelven

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DJECO Rapid Meteo” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük