Djeco PRIMO puzzle – Erdőben

4.050 Ft

Kinek ajánljuk?

A Djeco Primo erdőben kirakót már 2 éves kortól ajánljuk. Egyszerűen azért, mert több különböző nehézségű puzzle-t is magában rejt.

Mit kínál?
Ezzel a kedves és ötletes kirakóval egy nagyot „kirándulhat” gyermeked az erdőben. A kirakók nehézsége fokozatosan nő. A mókus kirakása 9 darabból, a bagolyé 12 darabból, a medvéé pedig 16 darabból lehetséges. Így hosszú ideig kihívást jelenthet a gyermeked számára. Mert ahogyan egyre ügyesebb lesz, úgy adhatod át neki a több részből álló, nehezebb kirakókat.

Miért jó választás?
A Djeco Primo Puzzle nem egy hagyományos kirakó játék. Az egyre bonyolultabb kirakók segítségével a gyermeked fokozatosan jut sikerélményekhez. Ez a játék együtt játszásra ösztönöz Titeket, hiszen a magyar nyelv számtalan medvés, baglyos, mókusos dalt mondókat ismer, amelyet együtt énekelhettek, és közös élményeket teremthettek.

Mit fejleszt?
A kirakók különböző méretű részekből állnak, aminek köszönhetően a gyermeked fokozatosan fejlesztheti megfigyelőképességét, felismerési készségét és észlelőképességét. Hiszen a kisebb részek összeillesztése aprólékos munkát igényel. Emellett a logikai gondolkodást is fejleszti. Amennyiben pedig közben még énekeltek is, akkor a nyelvi készsége is szépen fejlődik majd, a sókincs pedig bővül. A szülőkkel való együtt játszás pedig a kötődést és a szociális készségekre lesz pozitív hatással.

Készleten

Cikkszám: DJ7143 Kategória: Címkék: , , , , , , ,

Leírás

A doboz tartalma: 37 puzzle

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco PRIMO puzzle – Erdőben” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük