Djeco Mézeskalács-készítés

8.690 Ft

Kinek ajánljuk?
A Djeco Oscar és Cannelle mézeskalács-készlet tökéletes választás a kreatív, 3 éves kor feletti kis szakácsoknak, akik imádják a mézeskalácsokat. Ez a játék lehetőséget ad a szerepjátékra, miközben fantasztikus mézecskalácsokat készíthettek.

Mit kínál?
Ez a szett mindent tartalmaz, amire a kis szakácsoknak szüksége lehet. A gyermeked a boltban található mézeskalácsokat a saját ízlése szerint díszítheti. A játékhoz több mint 60 féle pötyi-építőelem tartozik, amelyekkel számtalan kreatív díszítési variáció lehetséges.

Miért jó választás?
A Djeco Oscar és Cannelle s játék két fontos aspektusát egyesíti: a szerepjátékot és a kreatív alkotást. A gyerekek megtervezhetik a mézeskalácsboltjukat, majd élvezhetik a díszítés folyamatát is. Ez a játék segít a gyerekeknek kifejezni a kreativitásukat és saját történeteket alakíthatnak ki a mézeskalácsok világában.

Mit fejleszt?
Ez a játék a gyermeked finommotorikáját, kreativitását, a vizuális készségeit és az önkifejezését is fejleszti, hiszen a játék során számtalan lehetőség nyílik a történetmesélésre és a szerepjátékra is.
A Djeco Oscar és Cannelle készlet egy valói örömteli és ünnepi játék.

Készleten

Leírás

A doboz tartalma: 3 féle mézeskalács figura (fából)
sok és sokféle díszítő elem (műanyag pötyi)
ötletkártya a sütik díszítéséhez

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Mézeskalács-készítés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük