Djeco Chez nut – házikófa

8.260 Ft

Kinek Ajánljuk?
A Djeco Chez Nut játékát 3 éves kortól ajánljuk. Ha egy olyan játékot keresel, amely nem csak szórakoztató, hanem hosszútávú izgalmakat rejt, és gyermeked megélheti benne a képzelőerejét, kreativitását, és közben észrevétlenül fejlődik általa, akkor ez a te játékod. A Házikófa egy egyszerű, mégis kihívást jelentő játék, amely a legfiatalabb játékosok számára is élvezetes, és megalapozza a tangram típusú játékok szeretetét.

Mit Kínál?
Ez az egyedileg kialakított képkirakó és formabeillesztő a hagyományos tangram játék alapelveit ötvözi egyedi módon. A fa forma három rétegre van bontva, és különböző formák összeillesztésével hozhat létre izgalmas világokat a gyermeked. Mindegyik rétegen egy-egy részletgazdag történet – bagoly, madár és mókus – elevenedik meg, amelyek mindig újabb részletekkel lepik meg a gyermekedet.

Miért Jó Választás?
A Djeco Chez Nut-val játékosan élheti meg a gyermeked a képzelőerejét és a kibontakozó kreativitását. A három réteg izgalmas és sokszínű élményt nyújt, és számos módon bevonható általa a gyermeked a játékba. Szerepjátékra és a történetmesélésre is lehetőséget teremt, miközben megismeri az állatok életét és a mindennapjaikat.

Mit fejleszt?
Ez a játék a szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, forma-felismerését, a térbeli érzékelését, logikai és verbális készségeit is fejleszti. A színes és részletes képek pedig ösztönzik a figyelmét, koncentrációját.

Készleten

Cikkszám: DJ1481 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Tartalma: 3 kép, hozzá tartotó puzzle darabokkal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Djeco Chez nut – házikófa” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük