Akció!

MaszatKlub NYÁRI mondóka- és dalocskatár

2.190 Ft

🌞 A MaszatKlub NYÁRI mondókatára azért jött létre, hogy lehetőséget teremtsen számotokra, a közös játékra, éneklésre és mondókázásra, meghitt szülő-gyermek percekre. A mondókák közös gyakorlása során fejlődik a gyermekek szókincse, könnyebben sajátítják el szépséges anyanyelvünket. A közös játék fejleszti figyelmüket, önkifejező képességüket, kitartásukat, és segít fenntartani kíváncsiságukat.

❤️ Ezeket a mondókatárakat mi terveztük az első tollvonástól az utolsóig.  Eddig nagyjából 500 anya tesztelte, és nem csalódtak benne. 🙂

Nálunk a mondókatárért fizetsz, de annál sokkal többet kapsz! A mondókatár mellé adunk egy szakmai összefoglalót, amelyben arról olvashatsz, hogy miért érdemes mondókázni. És még egy “Hogyan mondókázzunk?’ videós segítséggel is meglepünk!

ℹ️ TIPP: Miután kinyomtattad, érdemes lelaminálni a lapokat, mert úgy szinte elnyűhetetlenné válnak! A laminálógépet a játékoknál/alkotásoknál is elő tudod venni.  A Lidl-ben, Aldiban gyakran szokott lenni pár ezer forintért.

Leírás

Ti szerettek mondókázni? Mondókázni nagyon jó! Főleg a mi mondókatárainkkal!🥰

Miért?

🎵 A mondókatárainkba nagyon sok munkát fektettünk, ezért pont olyan mondókákat (általában 12-14) tartalmaznak, amelyeket a gyermeked szeretni fog. Erre a garancia, hogy már több száz család örömmel forgatja.🤗

🎵 Minden túlzás nélkül, nagyon szépek a mondokatáraink. Jó rájuk nézni, és a gyermekek számára készült, ezért nagyon könnyen befogadják azt, amit látnak. 🙂

🎵 Letöltés után pont akkorában is ki tudod nyomtatni (vagy ha nagyon profi vagy, akkor le is laminálhatod) ami kényelmesen elfér a gyermek kezében.

🎵 Nemcsak egy mondókatárat adunk, hanem vásárlás után egy olyan felületet is elérsz, ahol leírjuk, hogy miért érdemes sokat mondókáznotok.

🎵 Egy videót is találsz majd ezen az oldalon, ahol azt is megmutatjuk, hogy miként tudtok már egészen piciként is mondókázni.

🎵 Nálunk nincs várakozás! Amint kifizetted, azonnal el is érsz mindent!👍

➕️🎵 A következő néhány napban amolyan indulási akcióként 24% kedvezménnyel szerezheted be őket!❤