Megszűnt a VIP és valami sokkal jobb kerül a helyére!

Nagyon sokan kértétek, ezért addig szerveztünk, addig egyeztettünk, és addig finomítottuk a dolgokat, mígnem megszületett a VIP utódja!

Mostantól újra tudtok évszakonként nyomtatott anyagokat rendelni tőlünk. Méghozzá az eddiginél is nagyobb lesz a mozgásteretek. Mert azt rendelitek meg, amit szeretnétek. És a minőség is  magasabb lesz. 

Nagyon fontos: Ez az alkalom (a tavasz) a prototípusa ennek az egésznek. Ezen az oldalon az igényeket tudjátok leadni. Hogy miből mennyit szeretnétek. Kérjük, hogy csak akkor adj le igényt, ha utána tényleg kéred. 🙂

Amennyiben egy-egy kártyacsomagból nem rendeltek minimum 30 darabot, akkor azt nem tudjuk teljesíteni. Akkor sem, ha te bejelölted. Természetesen erről tájékoztatni fogunk. Sajnos ez alatt a nyomdák nagyon magas árakat adnak. Fontos: A képek magukból a fájlokból vannak ízelítőként. Hozzád nem így érkezik, hanem például a kártyák szépen kivágva, fóliázva és sarokkerekítve. Vastagabb papírra, stb. Professzionális, nyomdai minőségben. A VIP-nél is jobban.

Nézd meg a különböző kártyákat,

majd az űrlapon jelöld be őket, és azt is, hogy melyikből mennyit szeretnél.

Rovar felfedezőcsomag

A kis izgő-mozgó rovarokat már a legkisebb, még csak beszélni sem tudó gyermekek is nagy lelkesedéssel és nyitottsággal figyelik, így ezzel a csomaggal az volt a célunk, hogy tudatosan is megismerkedhessetek a környezetetekben található rovarokkal, illetve azok tulajdonságaival.

A játékcsomag tartalma:

1. Rovarok ismertetőkártyák
– amelyeket párkeresőként és böngészőkártyaként is használhattok kirándulásaitok és sétáitok során. -el is rejtheted őket a kertben, hogy aztán együtt megkeressétek és megismerkedhessetek velük.

2. Rovarok összefoglaló plakát
– amelyre a kártyákon szereplő összes rovar rákerült és ügyeltünk a méretarányosság betartására is, hogy még közelebb hozzuk gyermekedhez az ismereteket. -A megtalált rovarkártyákat bingo szerűen rá is helyezhetitek erre a plakátra, hogy tudjátok, melyik hiányzik még.

3. Rovar számlálókártyák
– élményszerű számláláshoz, rovarokkal.

4. Rovar puzzle lapok
– amelyeket kedvetek és gyermeked fejlettségi szintje szerint darabolhatsz fel megfelelő darabszámúra. ​

Tavaszi mondóka- és dalocskatár

A MaszatKlub tavaszi mondóka-és dalocskatára azért jött létre, hogy lehetőséget teremtsen számotokra az évszakhoz, jeles napokhoz és tavaszi ünnepekhez kapcsolódó közös játékra, éneklésre és mondókázásra, meghitt szülő-gyermek percekre.

A mondókák közös gyakorlása során fejlődik gyermeked szókincse, könnyebben sajátítja el szépséges anyanyelvünket. A közös játék fejleszti figyelmét, önkifejező képességét, kitartását, és segít fenntartani kíváncsiságát.

Tavaszi kirándulókártyák

Böngészőcsomagként,  kirándulásaitokhoz, felfedezéseitekhez kiváló társ lehet ez a csomag.

Memóriakártyaként – Keressétek meg a párokat! (2 kártyacsomaggal)

A Mesél a tavasz memória-és kirándulókártya csomag célja, hogy már a legkisebbeket is megismertesse a környezetünkben élő növényekkel és állatokkal, illetve azok tulajdonságaival.

Talán még sosem volt olyan fontos, hogy visszataláljunk ezekhez, a gyermekek számára egyébként nagyon izgalmas és fontos ismeretekhez. A Mesél a tavasz kártyák játékosan ismertetik meg gyermekeddel az őt körülvevő tavaszi világot, mindezt realisztikus formában, a kicsik számára a legkönnyebben befogadható módon.

Emellett a játék során fejlődik gyermeked:
– szókincse és anyanyelvi kifejezőképessége
– megfigyelőképessége és kognitív képességei
– praktikus ismeretei
– szem-kéz koordinációja
– memóriája
Hogyan érdemes játszani ezt a játékot?

Vizes kalandok gyurmázó- és színezőlapok

A Vizes kalandok gyurmázó-és színezőlap csomagunkban 8 féle helyzettel
találkozhattok a víz fontosságával kapcsolatban. A szociális és empatikus készségek, valamint a környezeti megtapasztalások mellett a lapok fejlesztik a kézügyességet, a kitartást és megfigyelőképességet, a szem és kéz koordinált mozgását, segítenek az eszközök használatának helyes elsajátításában, így a lapokat használva játszva
fejlődik majd gyermeked.


Nemcsak kinyomtathatod, hanem le is laminálhatod, mert a laminált lapokat tartósságuknak köszönhetően gyurmázáshoz és színezéshez is többször bátran felhasználhatjátok. Rajzolhattok rá filctollal, amit később könnyedén le tudtok törölni egy vízzel átitatott szivaccsal Illetve használhatjátok gyurmázáshoz is, amihez mellékelünk egy saját, teljesen természetes, házi receptet is. Természetesen laminálás nélkül is 100%-os az élmény és környezetbarátabb a felhasználás is.

A lapok használata:
1. Bontsátok szét a kapott csomagot, és helyezzétek egymás mellé a lapokat!
2. Haladjatok végig együtt, egyesével a lapokon. Olvasd fel gyermekednek a feladatokat és beszéljetek meg mindent, ami feljön a gyermekben.
3. Amikor már nem maradt kérdése, kezdjétek el gyurmával vagy filctollal megoldani a lapokon szereplő helyzeteket.
4. Ezután gyermeked már egyedül is megcsinálhatja a feladatokat, közben sok-sok tapasztalatot és ismeretet szerezve a víz nélkülözhetetlen fontosságáról.

Vadonvadász felfedezőcsomag

Ide még szöveg jön

Néhány további kép

Tavaszi számolócsomag

Az első élmények mindig a legmeghatározóbbak a későbbi
fejlődés szempontjából, így nem mindegy, hogy hogyan
vezetjük be a gyermeket az új ismeretek világába.

A Tavaszi számolgató élményalapú számolócsomag célja, hogy
játékos formában, saját élményanyag segítségével vezesse be
gyermekedet a mennyiségek világába.

A csomagot használhatjátok:
-becslés és számlálás gyakorlására
-mennyiségekkel való ismerkedésre
-a mennyiségek síkban és térben való összehasonlítására,
megszámlálására
-alapvető matematikai műveletek gyakorlására

Néhány további kép

Na mit szólsz? 🙂

Most pedig meg tudod jelölni, hogy miből mennyit szeretnél pontosan. Fontos, hogy ez még csak egy igényfelmérő. Ez alapján tudjuk felmérni, hogy mekkora az érdeklődés a nyomtatott, minőségi kártyáink iránt, hogy tudjunk mondani konkrétumot a nyomdának. Mi pedig nagyon gyorsan egyeztetünk velük, és kb 1,5 2 hét múlva nálatok is vannak!

Itt tudod kiválasztani, és

megadni a darabszámot május 7-ig!