Hamarosan megnyit Magyarország első finommotorika- és érzékelésközpontú webáruháza. Iratkozz fel, és lehet, hogy te leszel a 3 szerencsés egyike, aki egy 15.000 Ft értékű alkotós csomagot nyer. Benne minőségi gyurmával, festékkel, ecsettel, nyomatozóval, stb...!

A sorsolás időpontja: 2023 január 15., és a sorsolásról videó készül, amit másnap el is küldünk mindenkinek e-mailen, ahogyan a nyerteseket is külön e-mailben értesítjük.

MIBEN LESZ MÁS A MASZATBOLT?

hét év tapasztalatára épül: Több száz baba-mama, miniovis és ovis foglalkozást tartottunk, valamint az online alkotós- élményklubunk révén is rengeteg tapasztalatot szereztünk.

egyedi, gondos, szakmai odafigyeléssel összeállított csomagokkal várunk majd: Többé nem lesz kérdés, hogy mit adj a gyermeked kezébe. Mert segítünk Neked! Az online klubunkban már eddig is több 100 alkotós- és eszközcsomagot állítottunk össze, és bátran mondhatjuk, hogy az elégedettség kiemelkedő!

rengeteg segítség, támogatás, extra információval készülünk: Nálunk nem a gyári leírást fogod találni, hanem a termékekhez , csomagokhoz saját videókat készítünk, hogy a legjobb, legtudatosabb döntést hozhasd meg.

eszköz- és alapanyagcsomagjainkhoz opcionális, azonnal elérhető alkotós tartalmakat is választhatsz: Ha szeretnél, a fizikai termékeinkhez opcionálisan online alkotós tartalmakat is választhatsz majd. 

kizárólag minőségi, több 100 gyermekkézben kipróbált és bizonyított termékekkel foglalkozunk: Az elmúlt több mint 7 évben számtalan terméket teszteltünk le mi, és az a több ezer gyermekkéz, akikkel találkoztunk. Ezért nálunk csak a legjobbaknak jut hely!

saját tervezésű, készítésű termékeink is vannak, amelyekkel magyar vállalkozókat is támogatunk: Nem Kínában tömegyártatunk, hogy aztán rányomjuk a logónkat és eladjuk sajátunkként. Minden folyamatban vagy mi, vagy magyar vállalkozók vannak. És erre nagyon büszkék vagyunk!

MOST pedig gyere, és játssz velünk! 🙂

KIK VANNAK A MASZATBOLT MÖGÖTT?

Szia, Zsófi (óvodapedagógus) és Szabi vagyunk, a MaszatKlub univerzum alapítói és egy 2 éves kislány szülei. 🙂 Ha egy mondatban kéne összefoglalni, hogy mit csinálunk:

1. az ONLINE MaszatKlubban ( 3+ éve)

2. a MaszatVilágban (közel 1000 baba-mama foglalkozás – 7+ éve)

3. és a MaszatBoltban 2023 január közepétől, akkor ezt mondanánk: 

A kisgyermekes családoknak vagyunk az elkötelezett támogatói. 

Közérthető térképet adunk a kisgyermekes mindennapokhoz.