Ismerd meg

a MaszatKlub TAVASZI évszakdobozunkat!

Az első és egyetlen évszakhoz kapcsolódó játékdobozt!

A MaszatKlub TAVASZI évszakdobozunkkal pillanatok alatt igazi tavasz játék-mennyországot varázsolhatsz otthonra gyermekednek! De kiránduláshoz, utazásokhoz, autóban, vonaton, buszon, repülőn, sőt még az orvosnál, váróteremben is egy kiváló és helytakarékos megoldás!😍

Mielőtt belevágtunk abba, hogy több 100 játék, kártyacsomag, gyurmázólap online elkészítése után fizikai terméket is készítsünk, feltérképeztük, hogy mi kapható itthon.

Két nagyon nagy hiányosságot találtunk.

Egyrészt jó pár "kártyakészítőt", találtunk, de egy-egy elszigetelt, vagy több, egymáshoz nem vagy alig kapcsolódó kártyacsomagon kívül másra alig bukkantunk.

Másrészt ami nagyon hiányzott nekünk, az a szakmai háttér. Amikor például alapszínű kártyacsomagban ott villogott a rózsaszín, azért ott felhúztuk szemöldökünket.

A kicsi, 1-6 éves korosztálynak játékot készíteni komoly felelősség, és nagy tapasztalatot igényel. 8+ évvel, és sok ezer kisgyermekes családdal a hátunk mögött bátran mondhatjuk, hogy nekünk ez mind megvan.

Mi ezt egészen másképp

csináljuk

Nálunk nem egy-egy kártyacsomagot kapsz, hanem egy tavasz köré épített és átgondolt, komplett játékcsomagot, amely gyermekeddel együtt nő!

Ezért ez a csomag, legyen a gyermeked 1 vagy épp 5, éves, ugyanúgy működni fog nála. És évekig elővehetitek tavasszal.

Mi ezt a játékcsomagot 7 év intenzív gyakorlati tapasztalat után készítettük el. Nálunk ez az évszakdoboz nem egy beleugrás az ismeretlenbe, hanem egy évek óta tartó koncepció fizikai megvalósulása (400+ fős alkotós- és élményklub)

Mindegyik játékhoz készítettünk egy videós segítséget, amelyben részletesen elmondjuk, hogy miként tudod a legtöbbet kihozni belőlük a gyermeke(i)d korosztályától függően. Mert a célunk az, hogyha már olyan tudatos anya vagy, aki a gyermekének olyan játékot vásárol, ami a legjobb a számára, akkor maximálisan ki is tudjátok használni!❤️

Ilyen minőségre számíthatsz

A TAVASZI évszakdobozban található játékoknál nagyon figyeltünk a használhatóságra, tartósságra.

A kártyák a legmodernebb nyomdai technológiával vannak nyomva, ezért szemet gyönyörködtető a színviláguk és tartósak

A kártyák pont olyan méretűek, hogy azok kényelmesen illeszkedjenek a gyermeked kezébe.

A kártyák megfelelő vastagságúak, de közben rugalmasak, ezért strapabírók

A kártyák kétoldalt fóliázottak, ezért sokkal tovább bírják, mint az átlag kártyák.

A kártyák sarokkerekítettek, hogy teljesen biztonságosak legyenek.

NA NE MÁR!

1 hónapos ajándék klubtagság AJÁNDÉKBA!?

Igen, jól olvasod! Ha megrendeled a TAVASZI évszakdobozt, akkor 1 hónapos klubtagságot adunk AJÁNDÉKBA hozzá 9890 Ft értékben! De igazából ennél sokkal nagyobb értéket kapsz:

A MaszatKlub-módszerünkkel szépen fognak fejlődni 0-6 éves gyermeked készségei, mert mindig tudni fogod, hogy mit várhatsz el tőle. Így sok-sok sikerélmény éri, és Te magabiztosan fogod tudni ebben támogatni

A kisgyermekes anyáknak szóló, élményalapú és készségfejlesztő MaszatKlubban a klubtagok minden irányból meg vannak támogatva. Videókkal, leírásokkal, privát csoportban nyújtott szakmai segítséggel. Megkapsz minden eszközt és tudást, ahhoz hogy ne csak letölts valamit, hanem tényleg közös élmények forrása legyen az otthoni közös alkotás, játék, miközben a szemed láttára fejlődik a gyermeked.

Mindig tudni fogod, hogy milyen eszközt, alapanyagot adj a gyermeked kezébe! Megmutatjuk a helyes eszközöket és alapanyagokat, mert nagyon nem mindegy, hogy mit adsz az 1-6 éves kor közötti, vagy akár 1 év alatti gyermeked kezébe. A rosszul megválasztott "feladatok", eszközök és alapanyagok egy életre meghatározhatja, hogy miként áll majd az alkotáshoz, kreatív tevékenységekhez. Az eszközöket és alapanyagokat klubtagként kedvezménnyel be is szerezheted!

A tudástárnak köszönhetően minden egyes videóval magabiztosabb leszel! A benned lévő, közös alkotással, játékkal kapcsolatos kérdésekre, esetleges félelmekre a több területre (Pl.: Otthoni alkotás, eszköz- és alapanyag bemutatók, kisgyermekes mindennapok, stb...) bontott, egy menüpontból könnyen elérhető, közel 70 szakmai videót tartalmazó tudástárunkban találsz válaszokat.

Soha többé nem folyik el az időd keresgéléssel! Több 100, korosztályra és témákra bontott tartalmaink között pillanatok alatt találsz megfelelőt.

Az elmúlt több mint 4 évben egy kérdést sem hagytunk megválaszolatlanul! Bármikor kérdezhetsz a közösségünkben, és mi szakmailag magas szintű, nem odavetett válaszokkal segítünk Téged!

Egy olyan közösséghez kapcsolódhatsz, akiknek ez hasonlóan fontos. Akiknek szintén fontos, hogy a gyermekkel való közös otthoni alkotásnak, játéknak, kreatív tevékenységeknek legyen kerete az életükben!

ÉS MOST MINDEZ

INGYEN A TIÉD LEHET!

Miután megrendelted a TAVASZI évszakdobozt, semmit sem kell Tenned. Mi fogunk Téged megkeresni e-mailen , és létrehozzuk az előfizetésedet, amelyet 1 hónapig teljesen ingyen biztosítunk a számodra! Ennyi!

Kicsit részletesebben is érdekel,

hogy miként használhatjátok ki a dobozban található játékokat?

Akkor nézd meg ezt a pár perces izgalmas videót:

Tehát ezeket a játékokat találod

a TAVASZI évszakdobozban

Összesen 7 nagyon szuper, az 1-6 éves korosztályú gyermeked fejlettségi szintjéhez kapcsolódó játékot találsz benne

1.Tavasz színei kártyacsomag

A tavasz színei színkártyák segítségével játékos formában:

-ismerkedhettek meg a tavasz színeivel

-egyeztethetitek a megtalált kincseket a kártyákon szereplő árnyalatokkal

-nevezhetitek meg a kártyákon szereplő színeket

-hasonlíthatjátok össze az egyes árnyalatokat egymással

-ismerhetitek és nevezhetitek meg a kártyákon szereplőket

Mi vár rátok?

❤️ színek és formák

❤️ izgalmas megfigyelések

❤️ sok-sok ismeretszerzés

2. Tavasz kincsei böngésző és kirándulókártya-csomag

A Tavasz kincsei memória-és kirándulókártya csomagunknak a célja, hogy már a legkisebbeket is megismertesse a környezetünkben élő növényekkel és állatokkal, illetve azok tulajdonságaival.😍

Játékosan ismertetik meg gyermekeddel az őt körülvevő tavaszi világgal, mindezt realisztikus formában, a kicsik számára a legkönnyebben befogadható módon.

Emellett a játék során fejlődik gyermeked:

✅ szókincse és anyanyelvi kifejezőképessége
✅ megfigyelőképessége és kognitív képességei
✅ praktikus ismeretei
✅ szem-kéz koordinációja
✅ memóriája

Hogyan érdemes játszani ezt a játékot?

Böngészőcsomagként – Kirándulásaitokhoz, felfedezéseitekhez kiváló társ lehet ez a csomag.
Memóriakártyaként – Keressétek meg a párokat! (ha 2 kártyacsomaggal kéred)

3. TAVASZI gyurmázó- és színezőlapok

Összesen 8 db izgalmas, kézügyességet, kreativitást és eszközhasználatot is fejlesztő játékkal találkozhattok benne.😍

A laminált lapokat gyurmázáshoz és színezéshez is bátran felhasználhatjátok, természetesen több alkalommal is.

Rajzolhattok rá filctollal, amit később
könnyedén le tudtok törölni egy nedves szivaccsal.

🔥 Gyönyörű tavaszi színei vannak. Már ez önmagában játékra hívja a gyermekeket. 👍

🔥 Praktikusan ki van lyukasztva a sarkánál, és össze van fogatva, hogy ne kallódjanak el a lapok, viszont bármikor ki tudjátok venni azt, amelyikhez épp kedvetek van.😉

🔥 Egy szuper, filléres gyurmareceptet is mellékelünk hozzá Neked. Ez egy olyan recept, amelyet a klubban már több száz anya kipróbált és nagyon szeret!

4. TAVASZI tevékenységkártyák

Itt a tavasz, és ezekkel a tevékenységkártyákkal még izgalmasabbá tehetitek a kinti-benti közös időt!❤️

👍 sokat beszélgethettek gyermekeddel a tavaszra jellemző tevékenységekről – csak tűzzétek ki őket egy jól látható és fontos helyre

👍 kijelölhetitek velük az egyes tevékenységek idejét a naptárban – csak ragasszátok fel őket a naptárba

👍 Beszélgethettek a vágyaitokról és lehetőségeitekről az tavaszt illetően

🤗 Így gyermeked is könnyebben tud majd kapcsolódni az egyes tevékenyekhez mind időben, mind pedig térben.

🤗 Jobban el tudja képzelni közös tevékenységeiteket és felkészültebben csaphattok bele pl. egy közös kirándulásba.🥰

🤗 Illetve Neked is segítség lehet, ha éppen nem jut eszedbe semmi, amit közösen csinálhatnátok.

És amire nem is gondoltunk, de egy kedves évszakdoboz tulajdonosunk felhívta a figyelmünket:

Az tavasz végén ezeknek a kártyáknak a segítségével visszatekinthettek, hogy milyen is volt a tavasz, milyen közös programokat szerveztetek. 🙂

5. TAVASZI mondóka-és dalocskatár

Az évszakdobozban lévő mondókagyűjtemény lehetőséget teremt számotokra, a közös játékra, éneklésre és mondókázásra, meghitt szülő-gyermek percekre.

❤️A mondókák közös gyakorlása során fejlődik a gyermekek szókincse, könnyebben sajátítják el szépséges anyanyelvünket. 

❤️A közös játék fejleszti figyelmüket, önkifejező képességüket, kitartásukat, és segít fenntartani kíváncsiságukat.

❤️Minden mondóka mellett találtok egy kis magyarázatot is a mondóka fajtáját illetően.

6. TAVASZI kutakodólap

Az évszakdobozba egy kutakodólapot is tettünk. A neve húsvéti kutakodó, de egyáltalán nemcsak húsvétkor, hanem egész tavasszal használható. 

6. TAVASZI óriásszínező - 4 oldalas

Beletettünk egy 4 A4-es, pillanatok alatt összeragasztható hatalmas óriásszínezőt is. Amit tetszőleges technikával színezhettek/festhettek ki, de akár ragaszthattok is rá. Amihez csak kedvetek van.

Ilyen szuper visszajelzéseket kaptunk a NYÁRI évszakdobozunkról!

A kártyák szuper minőségűek, finom, kellemes tapintásúak, mégis elég tartósnak tűnnek. Szeretjük a színes, látványos ábrákat, jókat lehet beszélgetni róluk, meg mozgatja a gyerkőc fantáziáját is. A mondókatárban a csodás illusztrációk mellet még számomra is új mondókákkal, dalocskákkal is megismerkedtünk. A kicsi (9 hónapos) is szívesen nézegette (és kóstolgatta volna) velünk. A gyurmázó és színező lapok is praktikusak, bár nálunk még főleg Velem teljesítteti a feladatokat a nagyobbik fiam (4 éves) is, de azért egy-két feladatba már bevonható, és büszkén mutogatja mindenkinek, hogy mit kapott. Nagyon tetszik, hogy kis kreativitással nagyjából bárhol bármikor fel lehet használni a doboz tartalmait. Így mi már használtuk a meleg elől a szobába menekülve, kutyafuttatóban időűzésre, strandon pihenőidőnek, autóban utazásra.
Nóra

Ahogy a futár meghozta a csomagot, rögtön ki kellett bontani 2,5 éves kislányomnak. 😊 Egyből a fagyikártyákon akadt meg a szeme és rögtön elővette a gyurmakészletét is. Nagyon tetszett neki a sokféle színű gombóc és a dekoráció, cukorszórás a kártyákon. A nyári mondókatár több, eddig ismeretlen mondókája a szép rajzokkal mindkettőnknél tetszést aratott. Összességében jól át van gondolva a doboz tartalma, mivel egész kis kortól kezdve jól használható, de nagyobb gyermek is bőven talál a korának megfelelő izgalmas jatékot benne. Igényes, precíz kidolgozás, szép grafika!
Dóra
3 éves kislányommal már a megérkezése előtt nagyon vártuk az évszakdobozt, így amint megérkezett, rögtön ki is próbáltuk. A fagyis gyurmalap tetszett neki a legjobban, az összes fajtát el is készítette a sablonok alapján. A nyári kiránduló- és böngészőkártyák is hamar elnyerték a tetszését, többször egymás után végignéztük őket, jó beszélgetésindító volt. A rovarfelfedező csomag is szuper, nagy segítségünkre van, hisz ez a téma épp aktuális, nagyon érdeklődik irántuk. Összességében a doboz minden része nagyon jó minőségű, strapabíró, élethű, szép ábrázolás. Köszönjük, hogy elkészítettétek! 🙂
Fruzsina
A kisfiam még csak egy éves, de sok kártyának már hasznát vesszük- pl. a tevékenység kártyáknak. Amikor megérkezett a csomag, Máté rögtön kivette a gyurmázó lapokat. Amikor mondtam, hogy mire való, rohant a dobozhoz, hogy vegyük ki a gyurmát. Ő még csak csipegetni és gyúrni tudja, de már kiválasztja hogy milyen színnel alkossunk. Nagyon élvezi. Azóta minden nap megy a dobozhoz, hogy játsszunk valamivel. 😊
Gréta
Hozzánk a nyári évszakdoboz érkezett meg. Az első benyomásunk az volt (mindhármunknak), hogy hűha, milyen szééép. 🥰 Nagyon igényesek és tényleg gyönyörűek a képek, lapok, le a kalappal Zsófi és Szabi! Mi aznap ki is próbáltunk majdnem mindent. A gyurmázó fagyis lapnál igaz, hogy apával ketten dolgoztunk többet, de Bella nagyon élvezte, hogy irányíthat bennünket. 😃 Mivel nagyon sokat szeret beszélni, ezért nekünk legjobban a nyári tevékenységkártyák feküdtek a legjobban, az összes nyári emlékünket felelevenítettük a képekkel. Meg is jegyzete a végén, hogy mennyi minden történt velünk nyáron. 😍 A memória és mesélő kártyáknál elkövettem azt a hibát, hogy nem rendeltem belőlük dupla adagot, így párosítós játékot nem tudtunk játszani, de itt is csacsoghattunk minden lapról. Itt én külön kiemelném, hogy kerültek bele extrább lapok (kérész, mezei katáng, pásztortáska stb.) amivel bővülhettek az ismeretei és a szókincse is. Nagyon várjuk az őszi évszakdobozt is! 🙂
Rebeka

Szerintünk ilyen egy olyan játékcsomag, amely illeszkedik az 1-6 éves gyermekek igényeihez, érdeklődési köreihez és megtapasztalásaihoz.

A TAVASZI évszakdobozunk komplett megoldást nyújt, mert egy 1,5 éves és egy 5-6, éves gyermek is megtalálja benne a maga örömét, kihívását. Bátran mondhatjuk, hogy ilyen komplex, több korosztályt egyszerre lefedő tematikus csomaggal mi még nem találkoztunk.

Mikor érkezik meg hozzád

az évszakdoboz?

Ma megrendeled, 2-3 munkanap múlva átveheted és az AJÁNDÉK 1 HÓNAPOS ONLINE MASZATKLUB ELŐFIZETÉS IS A TIÉD! Ennyire egyszerű és gyors! 🙂

TAVASZI ÉVSZAKDOBOZ

A Ti tavaszi kinti-benti élménydobozotok!
23890 FT
  • Tudatosan felépített, ezért 1 és 6 éves kor között változatosan, több éven keresztül bevethető
  • Kiváló minőség, gyönyörű, gyermeked figyelmét felkeltő színek és formák
  • Mindegyik játékhoz videós segítség, hogy maximálisan ki tudjátok használni őket
  • Sarokkerekített kártyák a biztonságért, kétoldali fóliázás a tartósságért
  • 1 HÓNAPOS AJÁNDÉK ELŐFIZETÉS AZ ONLINE MASZATKLUBBA 9890 Ft értékben!