[ingyenes e-book] Kezdőcsomag ajánló a 0-6 éves korosztálynak

Nem a sokadik "Mutatunk neked 10 tippet, trükköt" e-bookot készülsz letölteni. Nem valami teljesen felesleges ingyenes tartalmat sózunk Rád. Hanem a kezedbe adjuk azt a teljesen hiánypótló tartalmat, amelyet ha elolvasol, sose lesz benned többé kérdés, hogy milyen eszközt vagy alapanyagot adj a gyermeked kezébe. Ráadásul teljesen ingyen.

Miért? Mert január közepén indul a MaszatBoltunk, ezért nagyon adakozó kedvünkben vagyunk. 🙂 Valamint ez a mi ünnepi ajándékunk Neked. Később 100%, hogy a kevésbé szerencsések ezért már fizetni fognak.

Miért ennyire fontos, hogy megfelelő alapanyagokat, eszközöket adj a gyermeked kezébe?

  • ☑️ a fejlődését nem fogja gátolni a rossz eszköz- és alapanyagválasztás
  • ☑️ mivel azokat az eszközöket és alapanyagokat kínálod fel neki, amelyek neki valók, sokkal több lesz a sikerélménye, öröme

    ☑️ gyönyörűen fog fejlődni az összes fontos készsége, mert mindent pont úgy és akkor kap meg, amikor arra fizikailag és mentálisan is felkészült

  • ☑️ magabiztosan tudod támogatni gyermekedet az alkotás, kreatív tevékenységek alatt, mert mindig tudni fogod, hogy mit adj a kezébe

  • Ezáltal megnő az önbizalma, mert olyan stabil alapokat kap tőled, amire bátran építkezhet! Ezért bátrabban veti majd bele magát különböző tevékenységekbe.

❤️ Tudjuk, hogy egy anya ideje nagy kincs, ezért rövidre fogjuk, és mindössze néhány oldalban összefoglalunk Neked mindent. Egyszerűen nyomtasd ki, és bármikor pillanatok alatt előkaphatod!

KIK SEGÍTENEK NEKED?

Szia, Zsófi (óvodapedagógus) és Szabi vagyunk, a MaszatKlub univerzum alapítói és egy 2 éves kislány szülei. 🙂 Ha egy mondatban kéne összefoglalni, hogy mit csinálunk:

1. az ONLINE MaszatKlubban ( 3+ éve)

2. a MaszatVilágban (közel 1000 baba-mama foglalkozás – 7+ éve)

3. és a MaszatBoltban 2023 január közepétől, akkor ezt mondanánk: A kisgyermekes családoknak vagyunk az elkötelezett támogatói. 

Térképet adunk a kisgyermekes mindennapokhoz.